Hi,

7 December

Hotel Westerbroek, Rijksweg W11, 9608 PA Westerbroek

09.30-10.00 uur De (lokale) pers is welkom om vragen te stellen

10.00-11.00 uur De heer Ratelband stelt zich voor aan leden en belangstellenden

en

Hotel Drachten, Zonnedauw 1 9202 PE Drachten

12.30-13.00 uur De (lokale) pers is welkom om vragen te stellen

13.00-14.00 uur De heer Ratelband stelt zich voor aan leden en belangstellenden

Een mooie gelegenheid om uit te gaan…

Nee, zonder dollen, ga eens kijken (bijv op www.leefbaar.nl), de partij staat voor een hoop goeds.

Ratelband heeft ook een serieuzere en betrokken kant en het enthousiasme om de Leefbare ideeën onder de aandacht van de kiezer te brengen.

De procedure die gevolgd wordt door het partijbestuur is democratisch: de leden hebben het laatste woord (op 8 december as.).

Al het geschreeuw door fractie en districtsbestuur is helaas schadelijk voor het beeld van LN, helemaal omdat:

A) de fractie het er steeds mee eens is geweest dat het bestuur naar een meer charismatischer lijsttrekker op zoek ging (Teeven wist al voor het laatste congres

dat er gesprekken met Ratelband gevoerd zouden worden en was hiermee ook accoord, helaas is hij 1 dag voor het laatste gesprek met Ratelband hierop

teruggekomen…).

B) de districtsbestuurders helemaal niet unaniem tegen Ratelband zijn (bovendien op persoonlijke titel spraken omdat zij niet hun achterban hebben geraadpleegd).

Oftewel, de ideeën en idealen van LN zijn erg goed en onderbouwd, er is ook een gedegen fundering onder de partij, maar er zijn nog wat schoonheidsfoutjes in de

uitvoering.

Leefbaar Nederland is op zoek naar mensen met idealen en een mening, mensen die graag invloed willen uitoefenen op de uitvoering daarvan.

Leefbaar Nederland geeft de leden de macht, het hele jaar door zullen er congressen gehouden worden (4 per jaar - en niet alleen in verkiezingstijd) waar men daadwerkelijk inspraak heeft op het te voeren beleid.

Heb jij een mening, een idee of ideaal dat je graag wilt uitdragen, kijk dan eens waar LN voor staat en of het ook jouw partij kan zijn !

De toekomst ligt in onze handen, wat doe jij ermee ?