GRONINGEN - Prachtige dijkwoning, na bij Kardinge

  • Menno Hartsema

    Algemene omschrijving

    Het betreft een dijkwoning in een groene woonwijk nabij Sportpark Kardinge. Deze ruime bovenwoning ligt in een kinderrijke buurt met schitterend uitzicht op parkje en vijver. Winkels en scholen liggen in de omgeving. De woonstraat is autovrij, maar de woning heeft een parkeerplaats nabij.

    Indeling

    Vanaf de dijk komt u via een buitentrap bij de voordeur. Op de 1e woonlaag bevinden zich de entree, keuken, eetkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de hal met toiletruimte en trap naar de eerste verdieping. Op de 2e woonlaag bevinden zich de overloop waarop 3 slaapkamers en een badruimte. De badruimte is voorzien van douche, toilet, vaste wastafel en ligbad. Met een vaste trap bereikt u de zolder op de 3e woonlaag, vanaf de zolder bereikt u het, op zuidwesten georiënteerde, dakterras.

    Omgeving

    Lewenborg is een woonwijk ten Noorden van de stad Groningen. Slechts tien fietsminuten van de binnenstad ligt de woning aan de rand van de woonwijk midden in het groen. Slechts vijf minuten van het sportpark Kardinge met buitenrecreatie, een kinderspeelparadijs, een geitenfarm, een pannenkoekboerderij, klimhal, voetbalvelden, en een sportaccommodatie met zwembad, ijshal, tennis en squash banen. In het centrum van Lewenborg ligt een groot winkelcentrum met grote en kleine winkelbedrijven en een Aldi-voordeelsuper op loopafstand. Ook openbaar vervoer met een regelmatige dienstregeling ligt op loopafstand.

    www.huistekoop.cjb.net

  • frost

    Wie wil er nu in lewenborg wonen, het bijlmer van Groningen?

  • Menno Hartsema

    De mensen die het van ons hebben gekocht willen er dus graag wonen.

  • Menno Hartsema

    VERKOCHT